Verloren Wachtwoord Sjabloon

Verloren Wachtwoord Sjabloon

Verloren Wachtwoord Sjabloon

Verloren wachtwoordsjabloon

Met Divi BodyCommerce kunt u de verloren wachtwoordsjablonen van WooCommerce aanpassen met behulp van Divi en de aangepaste modules.

Laten we voordat we beginnen eens kijken naar het proces van iemand die zijn wachtwoord opnieuw instelt:

 1. Op de aanmeld klikt de gebruiker op “wachtwoord vergeten” en wordt vervolgens geconfronteerd met een pagina die om het e-mailadres vraagt ​​om de link te verzenden. Dit is wat we de “Lost Password Template” noemen.
 2. Zodra ze dit formulier hebben ingevuld, wordt er een e-mail gestuurd om het wachtwoord te herstellen. Er zal een bevestigingsbericht verschijnen dit is wat we de “Password Reset Confirmation Message Template” noemen.
 3. Als ze ten slotte op de link in de e-mail klikken, zien ze een formulier om het wachtwoord te wijzigen. Dit is de “Password Reset Template”.

Dit zijn de drie sjablonen die u moet maken.

Stappen om aangepaste sjablonen voor wachtwoordherstel te maken:

 1. Maak een aangepaste lay-out in de Divi-bibliotheek
 2. Wijs deze lay-out toe in de instellingen van Divi BodyCommerce

1. Maak een aangepaste lay-out in de Divi-bibliotheek

Ga naar Divi> Divi-bibliotheek en maak een nieuwe lay-out. Kies “layout” en noem deze layout zoals je wilt en wijs hem desgewenst toe aan een categorie (voor je eigen persoonlijke organisatie).

Hier moet je je creatieve sappen laten stromen in termen van hoe je wilt dat de pagina eruitziet. We hebben enkele modules toegevoegd die u zullen helpen bij het verplaatsen of niet tonen van verschillende elementen van de standaard WooCommerce sjabloon. We hebben drie modules toegevoegd om u te helpen en deze hebben allemaal betrekking op elk van de relevante sjablonen die u moet maken.

 1. BC Lost Password Form – hiermee wordt het formulier voor verloren wachtwoord weergegeven
 2. BC Password Confirmation Message – dit zal het bevestigingsbericht uitvoeren (of gewoon uw eigen bericht maken)
 3. BC Password Reset Form – dit geeft het daadwerkelijke formulier weer om het wachtwoord opnieuw in te stellen

U moet dus drie verschillende sjablonen maken voor de verschillende stappen in het proces. Voeg de modules die u wilt en nodig heeft toe op de verschillende pagina’s.

2. Wijs deze lay-out toe om WooCommerce te overschrijven.

Nadat u de lay-outs heeft gemaakt, gaat u naar Divi Engine> BodyCommerce> Aanmeld pagina. Hier ziet u de volgende instellingen:

 1. Selecteer Lost Password Template: hier wijst u de lay-out voor het achteraf wachtwoord toe
 2. Selecteer Password Reset Template: hier wijst u de lay-out voor het opnieuw instellen van het wachtwoord toe
 3. Selecteer Password Reset Confirmation Message Template: hier wijst u de lay-out voor het opnieuw instellen van het wachtwoord toe.

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op Telegram of stuur ons een e-mail naar admin@zelanus.com

Hallo? Kan ik u helpen?