Hosting

Hosting Pakketten

(** Bovenstaande prijzen zijn zonder btw en worden vooruit per 3, 6 of 12 maanden afgerekend.)
(*Prijzen zijn zonder btw en worden vooruit per 12 maanden afgerekend.)

Heeft u speciale wensen?

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

 

 

 

 

 

 

onze hosting pakketten zijn inclusief de volgende diensten:

servers

Wij beheren onze eigen servers welke zijn uitgerust met SSD harde schijven voor een snellere overdracht van data. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor WordPress.

e-mail accounts

E-mail accounts die u ook via uw browser kunt gebruiken waarbij u kunt kiezen uit Horde of Roundcube. U kunt kiezen uit automatische installatie voor op uw gsm! Problemen? Vergeet uw zorgen! Met de Zelanus hulpdienst bent u binnen de kortste keren geholpen en weer op weg!

FTP accounts

FTP accounts kunt u aanmaken en gebruiken om bestanden uit te wisselen tussen uw pc en uw website. U kunt bij Zelanus gebruik maken van voor geprogrammeerde instellingen op de server in het cPanel voor Cyberduck (Appel) en CoreFTP (Windows)

installaties in één klik

U kunt via het krachtige softaculous-platform kiezen uit honderden applicaties en deze installeren met slechts één muisklik b.v.: WordPress, Prestashop, Joomla, Magento, Drupal, om er een paar te noemen.

garantie

We garanderen aan al onze klanten 99,9% van de operationele werking van onze machines. Als u op zoek bent naar een robuuste, veilige, flexibele en efficiënte hosting, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

flexibele hosting

Als u begint met het basis pakket en uw bedrijf groeit, kunt u uw pakket op elk gewenst moment verhogen naar het volgende pakket. En mocht u vragen hebben over welk pakket het beste bij u past, neem dan contact op met ons.

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op Telegram of stuur ons een e-mail naar admin@zelanus.com

Hallo? Kan ik u helpen?