Hero

Beste vriend altijd trouw, wat is het stil zonder jou

Wij zijn sinds 2017 aangesloten bij de ABHB en maken dus ook gebruik van de Algemene voorwaarden, houdt er rekening mee dat vanaf het maken van een afspraak in de salon dat deze voorwaarden van toepassing zijn. Klik hieronder voor de Algemene voorwaarden.

Wie zijn wij?
Services

Kattentrimsalon

Wij proberen tijdens de behandeling zo vacht en huidvriendelijk mogelijk te werken, maar vooral ook katvriendelijk.

Hondentrimsalon

In de salon vinden wij het belangrijk om rekening te houden met uw hond. Wij geven graag een vacht en huidvriendelijke behandeling

Waar kunt u rekening mee houden

voor de trimbehandeling.

- Zorg dat uw hond goed is uitgelaten.
- U mag wat lekkers meenemen als beloning.
- U mag bij de behandeling blijven maar is niet noodzakelijk.

Lees meer
Rehoming
Rehoming

Welke rassen trimmen wij ?

Wij trimmen elk ras, zowel groot als klein. (Uitzonderingen bestaan)
Wij raden je aan om telkens na 6 à 8 weken terug te komen. Dit hangt ook een beetje af van de hoeveelheid haar dat je hond heeft.

Alle rassen
Stitch
Poppy
Lilibeth
Toto
Donation
Service

Standaard

Standaard:

Wassen

Drogen

Föhnen

Kammen

Onderkant voetjes scheren

Voetjes knippen

Nagels knippen

Oren poetsen

Glans & parfum

Lees meer
Volunteers

Je trouwe vriend

Happy hond, happy kat is happy baasje

wanneer je hond bij ons langskomt zijn er standaard handelingen die jouw lieve viervoeter bij ons zal ondergaan. Indien nodig zijn er extra handelingen nodig zodat we je gewenst resultaat behalen en jouw hondje met een Happy Tail terug de deur laten uitgaan!

lees meer

Honden- en Kattentrimsalon

Wij zijn een professionele trimsalon die kiest voor een Huid- Vacht- en Diervriendelijke aanpak. Wij werken met de shampoos en conditioners van Nature’s Specialties en gebruiken de lekkernijen van Prins Petfoods.

 

 

 

 

Hondentrimsalon

In de salon vinden wij het belangrijk om rekening te houden met uw hond. Wij geven graag een vacht en huidvriendelijke behandeling, maar vooral een HOND vriendelijke trimbehandeling. Wij proberen een zo stressvrije trimbehandeling mogelijk te maken.

Wie zijn wij?

Trimsalon demo bestaat sinds 2 maanden, wij wilden een kleine opzet maken zodat onze klant kan zien hoe het kan worden, hier hoort dus uw informatie te staan.

Kattentrimsalon

Wij proberen tijdens de behandeling zo vacht en huidvriendelijk mogelijk te werken, maar vooral ook katvriendelijk. Sinds een paar jaar heeft het HKI een nieuwe Kattentrimopleiding geïntroduceerd die vooral kijkt naar de vacht, vel en welke behandeling hier

Met een achtergrond in dierenzorg kijken we ook verder dan puur het ras. We houden rekening met allergieën, een gevoelige huid, de leeftijd van jouw hond etc.

Zelanus voor uw hosting en websites,
door ons of door u gemaakt

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op Telegram of stuur ons een e-mail naar admin@zelanus.com

Hallo? Kan ik u helpen?