Divi Nitro

Divi Nitro

Divi Nitro

Divi Nitro laad je pagina’s sneller!

Waarom is snelheid belangrijk?

Divi Nitro zorgt ervoor dat uw pagina’s sneller geladen. Dit is belangrijk voor gebruikers en de prestaties van uw zoekmachine.

Klanten verwachten snelheid. Als het laden van uw pagina’s te lang duurt, gaan uw klanten weg.

Zoek machines zoals google, geven de voorkeur aan snellere websites en bestraffen langzame websites. U krijgt dus meer verkeer van Google naar uw site, wat u een voorsprong geeft op uw concurrentie.

Hieronder vindt u een samenvatting van de belangrijkste functies die Nitro laten werken:

Uitstel van activa

Wanneer een webpagina wordt geopend, probeert deze alle visuele middelen op die pagina te laden. Met deze functie worden items alleen geladen wanneer ze nodig zijn, die vervolgens prioriteit krijgen boven de vouw. Dit leidt tot een vlottere ervaring voor de klant.

 

Aangedreven door de volgende functies:

Divi Nitro

JS Uitstel

Door deze methode te gebruiken, staan de JS-bestanden het laden van de pagina niet in de weg. In plaats van JS uit te voeren wanneer de pagina wordt geopend, worden de JS-bestanden in de wachtrij geplaatst voor uitvoering onmiddellijk nadat de DOM is geladen. Voor de gebruiker zal dit naadloos zijn en de laadsnelheid van de pagina zal verbeteren.

Divi Nitro

Stel YouTube / Vimeo video’s uit

Het hebben van een YouTube- of Vimeo-video op uw website is zo’n geweldige instrument om uw bezoekers aan te spreken, het belangrijkste probleem is het aantal scripts dat het laadt, dit met het proberen om de advertenties op YouTube te laden of alleen de JS-bestanden die zijn geladen door Vimeo of YouTube, dit vertraagt het laden van de pagina. Voeg meer dan 10 video’s toe en dit wordt een groot probleem met de laadtijd.

We hebben een aangepaste module toegevoegd genaamd “Defer YouTube / Vimeo Video” – deze module laadt ALLEEN de video en scripts wanneer de bezoeker interactie heeft met de clip en op spelen drukt, en heeft dus geen invloed op de laadtijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Code minificatie
+ combinatie

Nitro verwijdert onnodige rommel binnen uw html, javascript en CSS. Op deze manier werkt uw code vlug en efficiënt vanuit uw bron bestanden.

Aangedreven door de volgende functies:

Divi Nitro

HTML Minification

Er is een reden dat Google’s PageSights HTML-verkleining aanbeveelt; het verbetert de weergavesnelheid van pagina’s zonder enig negatief effect op de applicatie of de gebruikerservaring.

Divi Nitro

CSS Minificatie + Combinatie

CSS-bestanden kunnen lang worden, en het gebruik van verkleining en combinatie is een geweldige manier om de bestanden compacter, gemakkelijker te ontleden en sneller uit te voeren te maken

Divi Nitro

JS Minificatie + Combinatie

Met JS-minificatie kan de code worden geoptimaliseerd en met de JS-combinatie worden al uw bestanden op één plaats verzameld, wat betekent dat de browser maar één keer om uw scripts hoeft te vragen. Beide technieken samen resulteren in een efficiëntere verwerking van JS-code en daarom presteren de pagina’s sneller.

[et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/a-step-by-step-guide-to-using-divi-nitro.jpg” youtubeid=”mL0PTOPEtPs” alt=”Nitro Step by Step” admin_label=”Video Nitro step by step” _builder_version=”4.7.3″ _module_preset=”default”][/et_pb_de_nitro_defer_video][et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/divi-nitro-quick-tip.jpg” youtubeid=”dr-AwIW36p4″ alt=”Nitro Quick Tip” admin_label=”Video Nitro quick Tip” _builder_version=”4.7.3″ _module_preset=”default”][/et_pb_de_nitro_defer_video]

Nitro Documentatie

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op Telegram of stuur ons een e-mail naar admin@zelanus.com

Hallo? Kan ik u helpen?