Monarch

Divi Monarch

Divi Monarch

level up!

til sociaal delen naar een hoger niveau met monarch. een plug-in voor sociale media met stijl

verhoogd delen

beter ontwerp

meer locaties

bliksemsnel

sociaal delen

kies uit meer dan 20 sociale netwerken

Sociale media is de levensader die het internet levend houdt. Met Social Sharing kunt u deze activiteit benutten en gebruiken als een positieve kracht voor uw bedrijf. Kies uit meer dan 20 sociale deelnetwerken om op uw website weer te geven om een aangepaste verzameling deelopties voor uw bezoekers te creëren.

 

 

 

 

 

voeg knoppen voor delen toe

op 5 verschillende locaties

Verschillende websites, pagina’s en berichten hebben verschillende behoeften voor sociaal delen. Daarom hebben we een grote selectie aan locaties toegevoegd waar u deelknoppen kunt plaatsen.

zwevende zijbalk

Een zwevende zijbalk is een veel voorkomende, effectieve en gestroomlijnde manier om pictogrammen voor sociaal delen toe te voegen aan elke pagina op uw website. We hebben zelfs unieke hover-stijlen toegevoegd voor de verticale oriëntatie en de oriëntatie van de browserrand van een sociale zijbalk.

boven & of onder inhoud

Perfect voor blogposts en pagina’s met veel inhoud, met Monarch kunt u knoppen voor delen boven het inhoudsgebied, onder het inhoudsgebied of op beide locaties plaatsen.

over afbeeldingen en video’s

Media is misschien wel de meest gedeelde inhoud op internet en Monarch maakt het delen van media nog eenvoudiger. Wanneer gebruikers de muisaanwijzer over media-elementen in uw inhoud bewegen, verschijnen de knoppen voor sociaal delen om snel en gemakkelijk te delen.

automatische pop-ups

Met Monarch kunt u automatisch pop-ups voor delen maken die kunnen worden geactiveerd door getimede vertragingen, zoals wanneer een gebruiker onderaan een bericht of pagina komt en zelfs wanneer hij een pagina verlaat. Deze zijn ongelooflijk effectief.

automatische fly-ins

Net als bij geactiveerde pop-ups, zijn fly-ins een geweldige manier om de aandacht van uw lezers te trekken wanneer ze het meest betrokken zijn. Deze kunnen ook worden geactiveerd door vertragingen, paginalocatie of wanneer de muis van de gebruiker de pagina verlaat.

pop & vlieg!

6 automatische pop-up- en fly-in-activaties

Pop-ups en fly-ins kunnen worden geactiveerd door unieke gebruikers interacties. Hiermee kunt u de aandacht van uw bezoekers trekken wanneer ze het meest betrokken zijn, of wanneer ze uw pagina dreigen te verlaten.

tijdvertraging
Kies een tijdvertraging voor uw pop-ups en fly-ins, zodat ze worden geactiveerd nadat uw lezers een bepaalde tijd op een pagina zijn geweest.
onderkant van bericht
Laat Monarch automatisch detecteren wanneer uw lezers de onderkant van een bericht of pagina bereiken en geef uw lezers een vriendelijke herinnering om zich aan te melden.
na het reageren

Het tonen van aanmeldingsformulieren aan lezers nadat ze op een bericht of pagina hebben gereageerd, is een zekere manier om bezoekers te bereiken die duidelijk betrokken zijn bij uw inhoud.

*
bij % scroll

Gebruik deze activatie om uw aanmeldings formulieren pas weer te geven nadat een bezoeker een bepaald percentage van uw pagina omlaag heeft gescrold.

na aankoop
Bied updates over toekomstige producten en promoties door direct na het afrekenen een aanmeldingsformulier te activeren voor het kopen van bezoekers.
na inactiviteit
Als een gebruiker te lang inactief is op uw pagina, kan Bloom worden opgestart om de aandacht van uw bezoeker opnieuw te trekken met een pop-up of fly-in.

tonen

Bouw en toon uw sociale volgers

Uw gebruikers uw sociale netwerkprofielen laten zien, tellingen laten volgen en gemakkelijk een volger worden, is meer dan belangrijk voor elk bedrijf of individu. Monarch maakt al het bovenstaande mogelijk met slechts een paar eenvoudige instellingen.

meer dan 35 sociale netwerken om uit te kiezen

Met Monarch kun je kiezen uit meer dan 30 sociale profielen en netwerken. Geef gewoon uw profiel URL op en Monarch zal de netwerkpictogrammen weergeven en desgewenst zelfs dynamisch uw bestaande volgnummers ophalen.

plaats volgknoppen in elk widget gebied of toon met een shortcode

Het weergeven van sociale volg links in uw inhoud is net zo eenvoudig als het genereren en plakken van een shortcode in uw inhoud. Het plaatsen van deze shortcode in een Divi code module is een perfecte manier om van deze functie te profiteren.

Aanpassen

schoon, aanpasbaar ontwerp

We weten dat het implementeren van plug-in elementen op uw site plakkerig en misplaatst kan lijken, dus hebben we Monarch vol met ontwerpopties voor naadloze ontwerpintegratie verpakt.

kies knopvormen, kleuren en zweefeffecten

Monarch biedt 3 knopvormen, 5 zweefeffecten met zijbalk knoppen en 4 inlijn zweefeffecten voor knoppen. Door deze vormgevingsopties te combineren, kunt u uw sociale pictogrammen perfect in het ontwerp van uw thema passen.

toon netwerk namen en sociale aantallen

Voor een robuustere sociale link kunt u de netwerknamen en / of het individuele of totale aantal delen of volgen weergeven. Welke informatie u ook kiest om weer te geven, uw sociale links zien er geweldig uit.

kies uw pictogram oriëntatie

Als u het sociale netwerkpictogram boven of links van uw aantal keer gedeeld, volgt en / of netwerk naam kunt weergeven, verdubbelt u de ontwerp mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn. Of u uw pictogrammen nu meer verticaal of horizontaal weergeeft, met deze optie kunt u profiteren van de ruimte.

gebruik native netwerk kleuren of kies uw eigen kleuren!

Standaard zijn de knopkleuren die van de oorspronkelijke kleuren van elk sociaal netwerk. Voor een persoonlijker uiterlijk kunt u aangepaste kleuren kiezen voor de knop- en pictogram kleuren voor zowel voor als bij zweven.

mobiel vriendelijk

We weten dat uw aanmeldingsformulieren leesbaar en toegankelijk moeten zijn vanaf alle apparaten, zodat bezoekers zich kunnen aanmelden, ongeacht hoe ze uw site bekijken. De aanmeldingsformulieren en het dashboard van Monarch zijn volledig responsief en zien er geweldig uit, zelfs op de kleinste mobiele apparaten en schermen met de hoogste resolutie.

beheer

het monarch dashboard

Het instellen en beheren van uw Monarch-instellingen is allesbehalve ingewikkeld. We hebben een aangepast paneel in het WordPress dashboard gemaakt voor gemakkelijke en intuïtieve toegang tot uw Monarch-instellingen, statistieken en gegevens.

configureer al uw weergave instellingen

Naast de standaard uiterlijkopties kunt u met Monarch ook uw weergave-instellingen verfijnen om aan al uw wensen te voldoen. Lazy loading-animaties, minimumwaarden voor het aantal delen en kolomstructuren zijn slechts enkele van de dingen die u kunt regelen.

Controleer uw statistieken

Een overzicht van uw Monarch-statistieken is op elk moment toegankelijk via het dashboard. Klik gewoon op het statistiekenpictogram in de rechterbovenhoek voor statistieken over uw shares, volgers en likes.

Monarch-gegevens importeren en exporteren

Als u meerdere websites heeft waarop u vergelijkbare Monarch configuraties wilt weergeven, kunt u snel en eenvoudig Monarch instellingen importeren en exporteren van de ene WordPress site naar de andere.

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op Telegram of stuur ons een e-mail naar admin@zelanus.com

Hallo? Kan ik u helpen?