Divi Mega Menu

Divi Mega Menu

Divi Mega Menu

maak op maat gemaakte menu’s voor een betere navigatie

Meer mogelijkheden voor uw menu’s

Mega Menu verbetert het ontwerp van uw site door u meer ontwerp mogelijkheden aan uw menu navigatie te geven. U kunt een afbeelding, formulier of accordeonmodule in de vervolgkeuzelijsten gebruiken om dynamische submenu’s te maken die de gebruikers ervaring op PC en mobiel verbeteren.

Dit is allemaal super eenvoudig gemaakt in de Divi Bouwer, wat een spel-wisselaar is voor diegenen die gemak en efficiëntie zoeken.

gratis layouts

Er zijn een aantal layouts die je kunt gebruiken, haal ze hier op, of bekijk ze op de Demo website

 

 

 

 

 

kenmerken

menu maken in divi

Creëer en wijzig het Mega Menu vanuit de Divi Builder, voeg elke module toe die je op een bepaalde pagina kunt gebruiken (zelfs Divi BodyCommerce modules).

knopinfo

Geef uw megamenu overal op de pagina weer als pop-up. Stel dat u bijvoorbeeld een knopmodule heeft waarvan u, wanneer erop wordt geklikt, inhoud boven of onder wilt laten verschijnen? Divi Mega Menu kan u hier ook helpen.

divi modules

We hebben modules gemaakt om u te helpen de inhoud weer te geven zoals u dat wilt. We hebben de volgende modules die u naast andere Divi modules kunt gebruiken.

-mega drop-down

deze module geeft de submenu’s op een interessante manier weer – namelijk: naast het menu.

-mega tabs

met deze module kunt u verticale tabbladen maken die, wanneer u de muis over een tabblad titel beweegt, de inhoud aan de rechterkant ervan verandert

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op Telegram of stuur ons een e-mail naar admin@zelanus.com

Hallo? Kan ik u helpen?