DiviMachine

Divi Machine

Divi Machine

toolkit voor het toevoegen en bewerken van dynamische inhoud in divi

Bouw complexe websites die dynamische velden weergeven die u kunt filteren, zoeken en nog veel meer met de Divi Builder

[et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/video-introducing-divi-machine.jpg” youtubeid=”532WFUX77qE” alt=”video-introducing-divi-machine” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”1″ _address=”1.0.0.1″ /]

maak aangepaste
berichttypen

Maak vrijwel elk type website dat u nodig heeft met aangepaste berichten. Als u een autoverhuur, onroerend goed, teamleden, getuigenissen of andere inhoud nodig heeft die dynamisch moet worden gemaakt, dan is dit wat u nodig heeft. Stop met het maken van een pagina voor elke testimonial, maak bijvoorbeeld een aangepast testimonial-bericht (gebruik onze instellingen), definieer de sjablonen die u wilt bekijken en voor elke testimonial zal het automatisch de gegevens invullen, zodat u deze niet hoeft te maken elke keer een pagina.

Aangedreven door de volgende functies:

Divi Machine

Maak aangepaste taxonomieën

Wanneer u een aangepast bericht maakt met onze plug-in, geven we u ook de mogelijkheid om categorieën en / of tags te maken. Deze zijn anders dan de normale berichten categorie, aangezien we hiervoor een aangepaste taxonomie maken, zodat ze gescheiden zijn.

Met WordPress kunt u standaard uw inhoud ordenen met categorieën en tags, maar met aangepaste taxonomieën kunt u verder gaan en complexere websites maken. Een voorbeeld zou kunnen zijn “Maken” voor het berichttype Auto’s of “Serie” voor het berichttype Cursussen.

Met Divi Machine geven we u de mogelijkheid om deze gemakkelijk te maken.

[et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/video-custom-taxonomy.jpg” youtubeid=”RbmiczMRZPo?t=7″ alt=”video-custom taxonomy” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”2.1.1.0″ /]

Divi Machine

Maak aangepaste berichten

Een aangepast berichttype is precies hetzelfde als een gewoon bericht, alleen met een andere naam. In Divi is het portfolio een aangepast bericht of in WooCommerce zijn de producten er ook een.

Maak uw eigen voor uw website. Moet u een getuigenis sectie maken, geen probleem, voeg gewoon een aangepast bericht toe met de naam “testimonials” in onze instellingen. Nu kunt u zoveel van deze getuigenissen toevoegen als u wilt.

[et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/video-setup-custom-post.jpg” youtubeid=”BKV70VD3lok” alt=”video-setup-custom-post” admin_label=”video-setup-custom-post” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”2.2.1.0″ /]

Divi Machine

Gekoppelde berichttypen

U heeft dus twee berichttypen (voor dit voorbeeld “Huizen” en “Makelaars”)  hoe laat u de gekoppelde makelaar op het huis zien of toont u alle huizen die door de makelaar worden geadverteerd? Dit is waar gekoppelde berichttypen in het spel komen

Met behulp van het objecttype ACF bericht kunt u het ene berichttype aan het andere toewijzen. U kunt vervolgens de verbinding tussen de twee weergeven met behulp van onze modules (archiveloop of ACF item).

[et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/video-linked-post-types.jpg” youtubeid=”3JrjBnkaQe8″ alt=”video-linked-post-types” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”2.3.1.0″ /]

Divi Machine

Aangepaste categorie en tags

Wanneer u een aangepast bericht maakt, deelt het standaard dezelfde categorieën en tags als berichten. Dit kan voor u werken, maar het kan verwarrend worden en er kunnen conflicten optreden.

We geven je de mogelijkheid om aangepaste categorieën of tags voor je aangepaste berichten te maken, op deze manier kun je ze scheiden van elk aangepast bericht en gewone berichten.

[et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/video-category-loop-module.jpg” youtubeid=”Wn7o55pjTts?t=13″ alt=”video-category-loop-module” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”2.4.1.0″ /]

dynamische inhoud

Met behulp van de kracht van de ACF-plug-in helpt Divi Machine u de gegevens van elk aangepast bericht weer te geven waar u maar wilt en hoe u het wilt laten zien. Een gallerijslider of een downloadbestand-knop nodig? Geen probleem. U kunt kiezen hoe deze eruitzien en op welk sjabloon u ze wilt weergeven.

Waar Divi Machine echt in het spel komt, is de ‘custom loop layout’. Hiermee kun je de archief- / categoriepagina’s en hoe elk bericht wordt getoond volledig aanpassen. Gebruik Divi Builder om te kiezen welke inhoud wordt weergegeven voor elk aangepast bericht en hoe deze wordt weergegeven.

Divi Machine

Tabbladen, accordeon en tabellen

We hebben de mogelijkheid toegevoegd om ACF te gebruiken om tabbladen, accordeons en tabellen te maken. U heeft hiervoor ACF Pro nodig. Door gebruik te maken van het repeater ACF type, kunt u deze prachtige modulestijlen dynamisch creëren met behulp van ACF.

[et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/video-accordeon-and-tabs.jpg” youtubeid=”ic5pqsjnPo0″ alt=”video-accordeon-and-tabs” admin_label=”video-accordeon-and-tabs” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”4.0.1.0″ /]

Divi Machine

ACF Kaart

Wat als u een kaart op uw enkele pagina wilt weergeven die dynamisch wordt gevuld door ACF? Tot nu toe was dit niet mogelijk

Met behulp van het ACF Google Maps type nemen we de Divi Map module over en geven we de pin op de kaart weer.

OPMERKING: we hebben geen kaartzoekfunctie of tonen geen meerdere ACF pinnen op de kaart. Hiervoor zullen we in de nabije toekomst een eigen module bouwen.

[et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/video-acf-map-1.0.jpg” youtubeid=”NvxhE8_ehgE” alt=”video-acf-map-1.0″ admin_label=”video-acf-map-1.0″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”4.1.1.0″ /]

Divi Machine

ACF geïntegreerd

Advanced Custom Fields is een plug-in die al lang bestaat en is een vertrouwde bron voor het maken en weergeven van aangepaste velden.

Wat is een aangepast veld?
Hiermee kunt u aanvullende informatie voor uw aangepaste bericht maken en weergeven. U wilt bijvoorbeeld een aangepast bericht van een teamlid maken – de aangepaste velden zijn ‘naam’, ’titel’, ‘Twitter-URL’ enzovoort.

Waarom gebruiken we ACF?
ACF is een goed ontwikkelde, robuuste plug-in om te gebruiken. We dachten erover om dit te ontwikkelen als onderdeel van Divi Machine, maar zagen het nut niet in omdat het een gratis versie heeft die je kunt gebruiken.

Hoe verschilt het van dynamische Divi-inhoud?
Divi Machine breidt dingen verder uit en geeft u meer controle. We geven u bijvoorbeeld de mogelijkheid om een ​​gallerij te maken met de gratis versie van ACF (wanneer u normaal gesproken de pro-versie zou moeten kopen), aangepaste labels, pictogrammen / afbeeldingen toe te voegen vóór de waarde of effecten te creëren zoals het omdraaien van de miniatuurafbeelding bij zweven . We geven je echt veel controle over hoe je de inhoud weergeeft.

[et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/video-acf-overview.jpg” youtubeid=”ozxefZ9pHEA” alt=”divi-machine-acf-integrated” admin_label=”divi-machine-acf-integrated” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”4.2.1.0″ /]

Divi Machine

Archiveer pagina’s

De kern van wat we doen, is u volledige controle geven over hoe u wilt dat uw site eruitziet. Gebruik onze modules om de beschikbare categorieën en uw aangepaste berichten te tonen. Op deze pagina kun je zaken toevoegen als ajax filters, orderby, categorielus en vooral de archieflus met berichten.

Waar het supercharged wordt, is wat we een “custom loop lay-out” noemen. Hiermee kun je precies bepalen hoe je berichten eruit zien op de archiefpagina. U wilt bijvoorbeeld het aantal slaapkamers of badkamers laten zien, u kunt Divi gebruiken om precies te kiezen wat elk bericht zal laten zien en hoe het eruit zal zien.

[et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/video-custom-loop-layout-archive-page-and-repeater-module.jpg” youtubeid=”PJUcv94DXDs” alt=”video-custom-loop-layout-archive-page-and-repeater-module” admin_label=”video-custom-loop-layout-archive-page-and-repeater-module” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”4.3.1.0″ /]

Divi Machine

Enkele pagina’s

Met de Divi Theme Builder kunt u afzonderlijke pagina’s maken voor uw aangepaste berichten. We hebben modules die u op deze sjabloon kunt gebruiken, zoals de gallerijschuifregelaar en ACF-items om de aanvullende informatie weer te geven.

[et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/video-single-page.jpg” youtubeid=”qf5-9111Im4″ alt=”video-single-page” admin_label=”video-single-page” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”4.4.1.0″ /]

Divi Machine

ACF Repeater

De ACF-repeatermodule is waar dingen interessant worden. Er zijn twee manieren om deze te gebruiken.

Herhaal enkele ACF functies. Dit kunnen normale ACF velden zijn.
Repeater veld. Met de pro versie kunt u een repeater veld hebben waarin dit meerdere ACF velden bevat.

In beide gevallen kunt u instellingen opgeven zoals de rasterkolommen op desktop, tablet en mobiel. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld drie stukjes informatie achter elkaar laten weergeven zonder dat u de Divi-kolommen hoeft te gebruiken

Divi Machine

Slider/Carousel

We geven je meer opties om je berichten weer te geven. U kunt een schuifregelaar of carrousel maken om uw berichten in Divi Builder weer te geven. Filter op ACF om complexe post-loops te maken, zoals “uitgelicht” of “nieuwe” berichten.
Herhaal enkele ACF functies. Dit kunnen normale ACF velden zijn.
Repeater veld. Met de pro versie kunt u een repeater veld hebben waarin dit meerdere ACF velden bevat.

Divi Machine

Gallerij

In Divi kunt u geen gallerij maken met ACF. Bovendien is er met de gratis versie van ACF geen gallerijveld.

Divi Machine lost dit op. We geven je de mogelijkheid om een gallerij te maken voor de gratis en pro versie van ACF. We staan je toe om een galerieraster of schuifregelaar te maken om precies te laten zien wat je wilt en waar je het wilt.

zoeken & filters

Gebruik de Divi Builder om aangepaste complexe zoekformulieren en ajax-filtering te maken. U kunt bepalen wat u wilt zoeken of filteren, hoe u het wilt laten zien en waar u het wilt laten zien. Het is echt zo krachtig.

Aangedreven door de volgende functies:

Divi Machine

Ajax Filters

Één van de meest opwindende en krachtige functies van Divi Machine. We geven u volledige controle (dankzij de Divi Builder) over welke inhoud u wilt filteren en hoe deze eruitziet. We hebben handige tools toegevoegd, zoals schuifregelaars voor cijfers, zodat je kijkers gemakkelijk de filters kunnen wijzigen en de berichten kunnen bijwerken met wat ze willen zien.

Ajax stelt ons in staat om de inhoud bij te werken zonder de pagina opnieuw te laden, bijvoorbeeld als u zoekt naar huizen tussen 100.000€ en 300.000€ het filtert alle huizen die niet in deze prijsklasse vallen en werkt de resultaten bij zonder de pagina opnieuw in te laden.

Onze ajax is ook supersnel, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over lange wachttijden voordat de resultaten zijn geladen.

OPMERKING: de ajax filters werken niet met WooCommerce of andere plug-ins zoals deze. Het werkt alleen met Divi Machine en inhoud die door een machine is gemaakt. Binnenkort integreren we ajax filter voor Divi BodyCommerce en WooCommerce.

[et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/video-ajax-filters.jpg” youtubeid=”f9nOw_HLgdE” alt=”video-ajax-filters” admin_label=”video-ajax-filters” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”5.1.1.0″ /]

Divi Machine

Ajax sorteren

Dit is één van de eenvoudigste maar toch meest favoriete functies voor ons van Divi Machine. Met behulp van de Divi Builder kunt u precies kiezen op welke mogelijkheden u wilt dat uw kijkers de berichten rangschikken.

Stel dat u wilt toevoegen in de vervolgkeuzelijst om de berichten op de hoogste prijs te sorteren. Voeg in onze instellingen uw ACF toe voor de prijs en kies aflopend, wanneer iemand dit nu selecteert, worden de berichten gesorteerd op de hoogste prijs naar de laagste. U kunt sorteren op datum, relevantie of elke ACF die u aanmaakt.

[et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/video-orderby-module.jpg” youtubeid=”raAxrwhGs7Y?t=2″ alt=”video-orderby-module” admin_label=”video-orderby-module” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”5.2.1.0″ /]

Divi Machine

Zoek formulieren

Moet u een complex, aangepast zoekformulier aan uw website toevoegen? Net als bij de filters, geven wij u volledige controle over wat u aan het zoekformulier kunt toevoegen en hoe het eruitziet. Het mooie hiervan is dat u Divi gebruikt, dus u hoeft geen andere formulier plug-ins te gebruiken of zelf te coderen.

 

[et_pb_de_nitro_defer_video src=”https://www.zelanus.nl/wp-content/uploads/video-module-overview-and-search-posts-module.jpg” youtubeid=”y5G2ITrSvIY?t=1″ alt=”video-module-overview-and-search-posts-module” admin_label=”video-module-overview-and-search-posts-module” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”5.3.1.0″ /]

Divi Machine

Ajax Laad Meer

Heeft u een hekel aan wachten met het laden van uw site? Ajax laad meer helpt op twee manieren.

1 – Laad minder berichten bij de eerste keer laden
2 – Laad de pagina (en alle items) niet opnieuw wanneer u nieuwe berichten laadt.

Als ajax meer laadt, verschijnt er een knop onder de berichten. Wanneer hierop wordt geklikt, worden er meer berichten op uw pagina toegevoegd zonder de pagina opnieuw te laden.

 

Divi Machine in bedrijf…

Zie Divi Machine in actie. U kunt hieronder de demo websites bekijken en/of downloaden als lay-out pakket

team members
demo

makelaars
demo

auto agentschap
demo

machine docs
+ layouts

Machine documentatie videos op youtube:

00 Introducing Divi Machine (1:54)

 

01 Setup Custom Post (5:59)

 

02 Adding Advanced Custom Fields (10:50)

 

03 Adding Posts (4:54)

 

04 Module Overview & Search Module (17:54)

 

05 Post Title & ACF Item Module (7:15)

 

06 Custom Loop Layout, Archive Page + Repeater (19:23)

 

07 Ajax Filters (15:33)

 

08 Orderby Module (7:03)

 

09 Category Loop Module (8:09)

 

10 Category Pages (3:15)

 

11 Single Page (18:37)

 

12 Final Thoughts (6:33)

 

Divi Machine 1.1 Update (7:32)

 

ACF Overview (9:49)

 

Quick Tip: Hide row when no ACF value (3:58)

Repeater Module (10:27)

Accordeon & Tabs (4:58)

 

Sort by ACF Date Field (3:15)

 

Custom Taxonomie (2:21)

 

Map 1.0 (4:55)

 

Linked Post Types (6:02)

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op Telegram of stuur ons een e-mail naar admin@zelanus.com

Hallo? Kan ik u helpen?