Bloom

Divi Bloom

Divi Bloom

vermenigvuldig je volgers!

krijg meer e-mailabonnees met bloom, een divi e-mail opt-in plugin.

Converteren

Verander bezoekers in loyale volgers

Bloom geeft je alles wat je nodig bent om van de bezoekers van je website loyale volgers en klanten te maken. Bloom zal niet alleen buitengewoon goed converteren, het zal er ook geweldig uitzien.

meer e-mailabonnees

E-mailmarketing is buitengewoon krachtig. In feite zien we 20x de betrokkenheid van e-mails dan van berichten naar onze sociale mediaprofielen.

zeer gerichte inhoud

Met Bloom kunt u specifieke berichten en pagina’s targeten of uitsluiten en unieke formulieren weergeven met unieke aanbiedingen op basis van de locatie en interactie van de bezoeker.

elegante ontwerp opties

We hebben meer dan 100 geweldige sjablonen gebouwd, die elk volledig kunnen worden aangepast met de uitgebreide ontwerpinstellingen van Bloom.

tonen

kies uit 6 verschillende weergavetypen

automatische opt-in pop-up

Met Bloom kun je automatische opt-in pop-ups maken die kunnen worden geactiveerd door getimede vertragingen, wanneer een gebruiker onderaan een bericht of pagina komt, of zelfs nadat ze een opmerking hebben geplaatst of een aankoop hebben gedaan. Dit is een uiterst effectieve manier om leads te genereren en om te zetten.

automatische opt-in fly-ins

Net als bij geactiveerde pop-ups, zijn fly-ins een geweldige manier om de aandacht van uw lezers te trekken. Nogmaals, deze kunnen worden geactiveerd door gebruikersinteractie, zoals vertraagde vertragingen of aan het einde van een pagina.

in lijn opt-in formulieren

Soms is er behoefte aan een meer locatiespecifieke aanpak dan u kunt krijgen met een globale pop-up of fly-in. Dat is waar inline opt-in formulieren binnenkomen. Configureer eenvoudig uw formulier, genereer de shortcode en plaats het in de divi code module.

onder inhoud opt-in formulieren

Perfect voor blogposts en pagina’s met veel inhoud. Bloom stelt u in staat automatisch aanmeldingsformulieren onder uw bericht of pagina-inhoud te plaatsen, waardoor de aandacht van uw meest betrokken lezers wordt getrokken zonder hun leeservaring te verstoren.

widgets gebied opt-in formulieren

Zijbalken en voetteksten zijn geweldige plaatsen om een opt-in vak toe te voegen. Bloom maakt het gemakkelijk om opt-ins toe te voegen aan elk widget gebied met behulp van de Bloom-widget. Maak zoveel widgets als je wilt en voeg ze toe aan elk widget gebied op je website.

opt-in vereist om inhoud te ontgrendelen

Gebruikers verplichten zich op uw lijsten te abonneren voordat ze toegang krijgen tot premium-inhoud, is een geweldige manier om het aantal abonnees te vergroten. Bloom kan fungeren als een betaalmuur tussen uw gratis bronnen en uw bezoekers, waardoor verkeer snel in loyale volgers wordt omgezet.

activering!

automatische pop-up en fly-in activering

Verschillende websites, pagina’s en berichten hebben niet alleen verschillende aanmeldingsformulier behoeften, maar soms wilt u ook specifieke formulieren en aanbiedingen sturen op basis van specifieke gebruikersinteractie. Met de onderstaande activeerders kunt u dit extra niveau van specificiteit toevoegen om uw publiek aan te scherpen en nog hogere conversie ratio’s te behalen.

tijdvertraging
Kies een tijdvertraging voor uw pop-ups en fly-ins, zodat ze worden geactiveerd nadat uw lezers een bepaalde tijd op een pagina zijn geweest.
onderkant van bericht

Laat Bloom automatisch detecteren wanneer uw lezers de onderkant van een bericht of pagina bereiken en geef uw lezers een vriendelijke herinnering om zich aan te melden.

na het reageren

Het tonen van aanmeldingsformulieren aan lezers nadat ze op een bericht of pagina hebben gereageerd, is een zekere manier om bezoekers te bereiken die duidelijk betrokken zijn bij uw inhoud.

*
Na % scroll

Gebruik deze activering om uw aanmeldings formulieren pas weer te geven nadat een bezoeker een bepaald percentage van uw pagina omlaag heeft gescrold.

na aankoop

Bied updates over toekomstige producten en promoties aan, door direct na het afrekenen een aanmeldingsformulier te tonen aan uw bezoekers.

na inactiviteit
Als een gebruiker te lang inactief is op uw pagina, kan Bloom worden opgestart om de aandacht van uw bezoeker opnieuw te trekken met een pop-up of fly-in.

Integreren

19 E-mail Marketing Integraties

Bloom geeft u de mogelijkheid om opt-in formulieren weer te geven met behulp van integraties van de meest populaire beschikbare e-mail marketing systemen. Bloom verkrijgt naadloos informatie over al uw lijsten en het aantal abonnees.

ontwerp en pas aan

begin met één van de meer dan 100 vooraf gemaakte sjablonen

of pas uw eigen sjablonen aan!

 Goed ontworpen opt-in formulieren die er uitzien alsof ze specifiek bij uw website horen, zijn de sleutel tot het creëren van vertrouwen. Bloom wordt geleverd met een heleboel verschillende ontwerpinstellingen, zodat u zowat elk aspect van uw aanmeldingsformulier kunt aanpassen.

Kies uit 3 opt-in formulier oriëntaties

Afhankelijk van de locatie en het type van uw opt-in, wilt u wellicht uw formulier onder of naast uw opt-in plaatsen. Bloom geeft je 3 oriëntaties om uit te kiezen: onder, links of rechts.

aangepaste randen en zijkanten

Kies uit de verschillende randstijlen van Bloom en kies welke randen je ook wilt toepassen. U kunt ook een randstijl definiëren die de inhoud van uw opt-in scheidt van de formuliervelden.

Opties voor beeldoriëntatie

U kunt elke afbeelding aan uw opt-in toevoegen terwijl u ook de mogelijkheid heeft om deze links, rechts, boven of onder de tekstinhoud van uw opt-in weer te geven.

Onbeperkte kleuropties

Naast zijkant-, rand-, formulierveld- en tekst inhoud opties, heeft u ook de volledige controle over de kleuren die deze elementen definiëren. Geniet van onbeperkte kleuropties voor alle elementen in uw aanmeldingsformulieren.

volledig responsief

We weten dat uw aanmeldingsformulieren leesbaar en toegankelijk moeten zijn vanaf alle apparaten, zodat bezoekers zich kunnen aanmelden, ongeacht hoe ze uw site bekijken. Bloom opt-in formulieren en het dashboard zijn volledig responsief en zien er geweldig uit, zelfs op de kleinste mobiele apparaten en schermen met de hoogste resolutie.

doelwit

zeer gerichte weergave instellingen

De weergave-instellingen worden gebruikt om te bepalen waar op uw website uw opt-in zal verschijnen, en ook wanneer deze zal verschijnen. Je kunt ervoor kiezen om je opt-in op je hele site weer te geven, of je kunt ervoor kiezen om je opt-in weer te geven voor individuele berichten of berichttypen. Maak onbeperkte aanmeldingsformulieren en stem ze af op specifieke pagina’s en specifieke bezoekers om uw conversie ratio’s te verhogen.

automatische fly-in en pop-up activering

Als u een pop-up of fly-in maakt, moet u de volledige controle hebben over wat deze automatisering activeert. Met Bloom kun je je opt-ins activeren op basis van een getimede vertraging, onderaan een bericht of pagina, na het scrollen, na opmerkingen, na aankoop en / of nadat de gebruiker gedurende een bepaalde tijd inactief is geweest op je pagina.

richt u op specifieke berichttypen en categorieën

De weergave-instellingen van Bloom geven u globale opties voor het weergeven van uw opt-in op geselecteerde bericht- en paginatypen, samen met specifieke categorieën daarin.

verfijn op per bericht- of paginaniveau

Voor een extra niveau van displaytargeting kunt u zelfs specifieke pagina’s en berichten specificeren om al dan niet een opt-in weer te geven.

beheer

het bloom dashboard

Het opzetten en beheren van uw Bloom-instellingen is allesbehalve ingewikkeld. We hebben een aangepast paneel in het WordPress-dashboard gemaakt voor gemakkelijke en intuïtieve toegang tot uw Bloom-accounts, lijsten, opt-ins, conversiepercentages en gegevens.

verhoog conversies met a/b testen

Met gesplitste tests kunt u de prestaties van meerdere varianten van hetzelfde aanmeldingsformulier vergelijken om u te helpen bepalen welke het meest effectief is. Deze verschillende varianten worden aan verschillende bezoekers getoond en hun conversieratio’s worden met elkaar vergeleken, zodat u kunt zien welke variant de best presterende is.

accounts toevoegen, wijzigen en volgen

U kunt een onbeperkt aantal e-mailmarketingaccounts toevoegen en Bloom zal uw accounts per provider ordenen en ook de lijsten en het aantal abonnees die aan die accounts zijn gekoppeld, samenvoegen. Wanneer u aanmeldingsformulieren aan het samenstellen bent, kunt u uit een van deze lijsten kiezen of zelfs direct een account aanmaken.

conversie- en e-mail lijst statistieken

Het is bijna onmogelijk om de manier waarop u uw bezoekers target te verfijnen en te verbeteren zonder bruikbare inzichten over wanneer, waar en hoe uw opt-ins de beste conversies opleveren. Daarom hebben we een robuust statistiekendashboard gemaakt om u een realtime overzicht te geven van de prestaties van Bloom.

bloom gegevens importeren en exporteren

Met Bloom kunt u eenvoudig zijn gegevens van de ene site naar de andere importeren en exporteren. Naast migratie is dit ook een geweldige manier om regelmatig een back-up te maken van uw Bloom-instellingen en -gegevens.

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op Telegram of stuur ons een e-mail naar admin@zelanus.com

Hallo? Kan ik u helpen?